Belofte

Welkom op de Klaverweide, de school waar leren en groeien één grote ontdekkingsreis is. Een reis waarin jouw weg centraal staat, want jij bent uniek. We zijn ontzettend blij dat je bij ons op school bent.  

We beloven je dat we jouw reis zo passend mogelijk zullen maken, ook als dingen niet meteen lukken of wat moeilijker zijn. We helpen je om jezelf, anderen en de wereld om je heen beter te leren kennen, omdat we geloven dat verschil juist mooi en waardevol is. We praten veel samen, daardoor kennen we elkaar goed en voelen ons vertrouwd.  
Het aanbieden van kennis en het aanleren van vaardigheden gaan voor ons hand in hand. We vinden beiden even belangrijk. We beloven je dat je tijd op school naast vertrouwd ook actief is en dat we elkaar hierbij verrassen en uitdagen. Samen gaan we op onderzoek en maken daarbij gebruik van methodes en digitale middelen. We zijn nieuwsgierig naar al jouw vragen en ideeën en laten ons graag door jou verrassen. We leren immers van elkaar en als iets mis gaat, dan proberen we het gewoon opnieuw!  

We bieden structuur en continuïteit in de vorm van regels en afspraken, want zo’n ontdekkingsreis is best spannend. Het is dan fijn om te weten wat er van je verwacht wordt, zodat je goed voorbereid bent op de volgende stap. 

Elke dag opnieuw zorgen we er met elkaar voor dat we samen blijven groeien; jij, je klasgenoten, je ouders en wij.  

Zo is jouw tijd op de Klaverweide – ‘één grote ontdekkingsreis!’; 

Actief – Ontdekkend – Vertrouwd – Samenwerkend.